Events

Omdat het wél kan.

Wil je een zaal vol mensen kennis laten maken met Durftevragen? Wil je ze de kracht van sociale overwaarde laten ervaren? En hoe je die zichtbaar maakt door te vragen wat je ècht nodig hebt?

Sprekers
We vertellen hoe Durftevragen werkt, waarom het werkt en illustreren dat met leuke voorbeelden. Wat leggen uit wat sociale overwaarde is en waarom wij het belangrijk vinden om die zichtbaar te maken en te verbinden. En waarom het onze missie is iedereen te laten zien wat voor gave dingen er gebeuren als je anderen vraagt je te helpen bij jouw droom of project. En hoe gaaf het is om anderen bij hun droom te helpen!

durftevragen-event

Linda Commandeur

Maar vooral…
… demonstreren we dan Durftevragen voor een volle zaal. En het maakt ons eigenlijk niet uit of dat 20 of 2000 mensen zijn. Want Durftevragen werkt altijd en overal; dat komen we graag laten zien. Het publiek maakt op een snelle manier kennis met hoe krachtig Durftevragen werkt en hoeveel energie het oplevert. En de vrijwillige vragensteller gaat naar huis met een flap vol tips.

Durftevragen on Stage geeft het publiek een energieboost en nieuwe ideeën. En is prima te combineren met workshops. Daarbij gaan we na het plenaire deel in kleinere groepen praktisch aan de slag met Durftevragen en kunnen meer mensen hun vraag stellen, verbindingen leggen en verder komen met het realiseren van hun droom.

Plugin

Op events doen we ook plugins. Dat is de workshop zonder dat er een spreker aan vooraf gaat. De plugin is korter dan de open durftevragen workshop, meestal 1 tot 1,5 uur. Er zitten ook meer deelnemers in een groep, 12 tot 20, soms nog iets meer. Uiteraard komen dan niet alle vragen van deelnemers aan de orde en de tijd per vraag is iets korter. Maar iedereen krijgt wel een beeld van wat Durftevragen is, het effect van het stellen van de juiste vraag en de energie die ermee wordt gegenereerd. Mensen deze ervaring geven is deel van de missie van Durftevragen.

De Durftevragen plugin is kort en krachtig, verbindt je bezoekers en geeft een echte energieboost.
Wil je hier meer over weten, neem dan vrijblijvend contact op. Of bekijk eens wat we In Company voor je kunnen doen.

Een paar reacties:

durftevragen-event

Sander Datema

Edwin Froma communitymanager kvk-netwerk: “Durftevragen kan in één woord worden samengevat: wow! Sommige mensen uit de groep ken je als deelnemers misschien niet eens. Anderen hebben sommige deelnemers al op KvK Netwerk leren kennen en dat levert dan ook leuke reacties op als ze elkaar nu in het “echt” ontmoeten. Hoe men elkaar ook kent en in welke mate lijkt bij Durftevragen echter niet uit te maken. Door het concept, maar onderschat daarbij ook niet de rol van de begeleiders, wordt er een sfeer gecreëerd van elkaar willen helpen. En alleen dat is al bijzonder.

Durftevragen doet echter meer. Het inspireert je, het geeft je energie en het levert je ideeën op. Of je nu een vraag stelt waar de hele groep bij stil staat en jou hun ideeën of contacten aan geeft. Of dat je ietwat passiever in de kring zit dit te aanschouwen, je haalt er vaak wat uit! Een aantal vragen hebben namelijk ook op jou betrekking en een aantal tips zijn ook voor jou waardevol.”

Christa Borgers van HelderinHuizen.nl:  “Ik had geen idee wat ik kon verwachten, maar het was LEUK! Het principe van Durftevragen is me duidelijk en ik vind het een super idee. Je bent zoveel wijzer dan je denkt. Ik ben fan geworden van Durftevragen. Helemaal helder!”