Durftevragen

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
21/10/2019 (09:30 - 12:30)

Locatie
VDAB


De wijsheid van de groep: inspiratie opdoen en ideeën sprokkelen.

In een notendop kan je een Durftevragen – sessie omschrijven als een combinatie van brainstormen, netwerken en inspiratieboosting. Het is een voor iedereen toegankelijke methodiek waarin vragen, ambities en bekommernissen naar boven kunnen komen.  Het is uitermate effectief om kennis te delen en collega’s van eigen en andere afdelingen én hun ervaringen te leren kennen.

Durftevragen maakt mogelijk om te laten lukken wat jij wilt dat lukt. Samen delen van kennis, ervaring, inzichten en netwerken bevordert het groepsgevoel en de verbondenheid tussen de deelnemers.

Wat leer je?

  • Durftevragen maakt het hoofd en de creativiteit (extra) wakker, zodat je zelf gemakkelijker dingen in beweging kan zetten, maar ook anderen, met extreem weinig moeite en veel plezier kunt helpen met hun plannen en vraagstukken.
  • Het delen van kennis, ervaring, inzichten en netwerken onder peers.
  • Kijken vanuit verschillende perspectieven leidt tot nieuwe antwoorden.
  • Het levert meer energie en inspiratie op om een project op te starten of een probleem aan te pakken.
  • Je ervaart de kracht van (juiste) vragen te stellen die massa’s tips genereren waarmee je actie kan ondernemen om je doel of project te realiseren; vaak sneller, makkelijker en creatiever dan je aanvankelijk dacht.

Inschrijven

Je kan je voor deze sessie niet meer inschrijven.