Leer durftevragen in 1 dag! op 3 april 2020

Heb jij ooit een durftevragensessie meegemaakt en sindsdien altijd al durftevragen-begeleider willen worden? Dat kan binnenkort weer, want er komt een mooie opleidingsdag aan.

Wij willen namelijk dat durftevragen net als de bakker, de school en de huisarts nog meer deel uitmaakt van de infrastructuur, zodat iedereen overal in Nederland en België terecht kan met een vraag. En daar hebben we veel nieuwe begeleiders voor nodig. Vorig jaar deden er ruim 30 mensen mee, wat was dat een mooie dag.

We houden daarom met School voor Wereldverbeteraars op vrijdag 3 april 2020 opnieuw een grote opleidingsdag bij Seats2Meet in Utrecht waarop jij de methodiek in 1 dag kunt leren en daarna zelf in kunt gaan zetten voor open sessies in jouw stad of streek, of binnen je werk als professional in welk veld dan ook.

Meer weten? Ga naar de site van School voor Wereldverbeteraars