Handboek voor Wereldverbeteraars door Juul Martin

Omdat het wél kan.

Handboek voor Wereldverbeteraars door Juul Martin

30 oktober 2018 Geen categorie 0

Handboek voor wereldverbeteraars

Hoe je als praktische idealist je dromen kunt waarmaken

‘Wat een geweldig boek! boordevol inspiratie en tips’

 

Wil jij de wereld verbeteren? Kom in actie en begin je eigen concrete project om je droom te verwezenlijken. Want wat jij wil, kan ook zomaar lukken.

Wil je een einde maken aan zwerfafval, een speeltuin bouwen, eenzame mensen helpen of de bijen redden? Of een bedrijf of product de wereld in zetten? Wat je droom voor een betere wereld ook is, je kunt hem alleen verwezenlijken als je begint. Nu. Maak je geen zorgen over geld, want spullen zijn er genoeg. En maak je geen zorgen over al het werk, want er zijn altijd mensen die blij worden van met jou meedoen.

In dit boek laat Juul Martin met praktische tips en inspirerende voorbeelden zien hoe jij op pad kunt om jouw droom te verwezenlijken. Zijn motto is: verbeter de wereld en verrijk jezelf. Niet met geld, maar met een mooi avontuur.

Over de hele wereld zijn mensen dankzij Juul aan het helpen en delen geslagen. Hij kreeg landelijke bekendheid met het Huis van Overvloed, dat met overtollig bouwmateriaal en de hulp van veel vrijwilligers voor minder dan duizend euro werd gebouwd. Met zijn School voor Wereldverbeteraars helpt Juul mensen om hun dromen waar te maken.

Vind hier alvast allerlei stukjes en vlogs uit het Handboek voor Wereldverbeteraars.

Nu overal te koop

Bij jouw favoriete boekwinkel en online bij Youbedo, Managementboek.nl of Bol.com

Voor grotere aantallen neem contact met ons op.

Uitgeverij Haystack & Juul Martin

Zie hier de video intro door Juul

 

Reviews

Wat een geweldig boek! Het leest lekker weg, het is praktisch en vol humor geschreven. Ludiek, inspirerend en in een geheel eigen schrijfstijl. Heb je ideeën, dromen of wensen en kun je wel en duwtje in de rug gebruiken, dan is dit een boek waar je blij van wordt.

Sandy Wijnhoven

Tof boek met heel veel lessen die ik zelf ook in praktijk heb ondervonden. Gewoon beginnen met de eerste stap om de wereld te gaan verbeteren, zonder dat je weet waat het heen leidt of zonder master plan. Als je gaat doen en enthousiast bent, mensen die mee willen bouwen de kans geeft dat te zoen, durft te vragen – dan is er zoveel mogelijk. Ik denk dat dit boek heel veel mensen gaat inspireren om samen deze wereld beetje bij beetje steeds mooier te maken.

Manon Becher