Logisch

Veel dingen in het leven zijn logisch: voor een brood ga je naar de bakker, voor een goede koffie stap je je favoriete koffietentje in, je dagelijkse boodschappen haal je bij de supermarkt. Wat net zo logisch kan zijn, is dat je voor tips, hulp en inspiratie naar een durftevragen-sessie gaat.

 

Vandaar de grote durftevragen-opleidingsdag. In één dag is de wereld 33 durftevragen begeleiders rijker en komen er sessies in elke provincie, en Vlaanderen. 

De nieuwe begeleiders hebben de kunst afgekeken van ervaren begeleiders, zich een slag in de rondte geoefend en gespard over hoe ze een sessie zo goed mogelijk kunnen laten verlopen. De energie spatte uit Seats2Meet Utrecht die deze dag graag mogelijk maakten omdat het fantastisch aansluit bij hun manier van werken: je deelt wat je weet met mensen die dat kunnen gebruiken. Net durftevragen.

En nu? Nu gaan de nieuwe begeleiders de wijde wereld in. Ze organiseren sessies (houd de agenda in de gaten) en gaan met elkaar oefenen. Sluit aan, doe mee en gun jezelf de ervaring van het fenomeen dat durftevragen is. Dat blijkt telkens als ik durftevragen inzet en ervaar wat er gebeurt. De deelnemers lopen over van tips en energie en de vraagsteller raakt verwarmd van de hoeveelheid tips en alle hulpvaardigheid die op hem of haar afkomt.

Het is toch logisch dat je daar bij wilt zijn?