Durftevragen in 1 dag, save the date

Omdat het wél kan.

Durftevragen in 1 dag, save the date

20 december 2017 Activiteiten van Durftevragen 0
durftevragen-workshop-event

Heb jij ooit een durftevragensessie meegemaakt en sindsdien altijd al durftevragen-begeleider willen worden? Dat kan binnenkort weer, want er komt een mooie opleidingsdag aan.

Wij willen namelijk dat durftevragen net als de bakker, de school en de huisarts nog meer deel uitmaakt van de infrastructuur, zodat iedereen overal in Nederland en België terecht kan met een vraag. En daar hebben we veel nieuwe begeleiders voor nodig.

We houden daarom met de Deelwinkel op 20 april 2018 een grote opleidingsdag bij Seats2Meet in Utrecht waarop jij de methodiek in 1 dag kunt leren en daarna zelf in kunt gaan zetten voor open sessies in jouw stad of streek.

Meer weten? Zie de pagina op Deelwinkel.com.