Kamer van Koophandel pakt uit met durftevragen

Omdat het wél kan.

Kamer van Koophandel pakt uit met durftevragen

29 augustus 2017 Activiteiten van Durftevragen 0
kamer van koophandel-durftevragen-rotterdam

kamer van koophandel-durftevragen-rotterdamNiet eens zo heel lang geleden kon je iedere week wel ergens een door ons georganiseerde durftevragen sessie bijwonen. Wat een gave tijd was dat voor ons. De laatste tijd zijn er echter steeds minder open sessies die wij organiseren. Waarom, vraag je je misschien af.

Aan de ene kant zijn een aantal begeleiders volle bak in andere mooie projecten gedoken. Tegelijkertijd krijgen we steeds meer vragen om professionals op te leiden. Voor ons zijn dat prachtige kansen om durftevragen op meer plekken te verweven met en te bedden in de samenleving.

Wij zijn bijvoorbeeld zeer trots op de mensen van Kamer van Koophandel Rotterdam die op het OnderNemerSplein bijna wekelijks een sessie voor ondernemers neerzetten. We vonden het gaaf om ze te trainingen en ze doen het supergoed, want het loopt storm. Kijk eens op hun site waar en wanneer je als ondernemer terecht kunt bij de KvK met je durftevragen-vraag en meld je daar meteen aan.

Vraag je je af of durftevragen ook voor jouw professionals van waarde kan zijn? Bel ons dan denken we met je mee.