We vieren… eh… een festival!

Omdat het wél kan.

We vieren… eh… een festival!

9 maart 2013 Activiteiten van Durftevragen 0

De Facebook-groep van Durftevragen had ineens 4.000 leden. Tijd voor een feestje vonden we! Nu er meer dan 5.700 leden zijn kunnen we natuurlijk niet anders dan er een compleet festival van maken. En groot gaat het worden…

Zo’n 300 deelnemers gaan in de area’s Durftevragen, Eerste Hulp na Durftevragen, Improviseren, Spelen, Experimenteren, Brainstormen, Versimpelen, Geven & Delen en Waarmaken aan de slag met workshops, werksessies, speelruimtes, inspiratiesessies, een geef- en deelmarkt, experimenten en andere gave dingen die we samen gaan bouwen. Meer over het programma binnenkort op de festivalwebsite.

En natuurlijk onmisbaar bij het Durftevragen Festival: we werken met waardebepaling achteraf. Heb je daar nog geen of weinig ervaring mee? Geen zorgen, we bieden je een uitgebreide uitleg vantevoren en natuurlijk alle ruimte voor vragen. Je kunt je hier alvast inlezen.

Een team van 11 mensen, gecoördineerd door durftevragenbegeleider Linda Commandeur en regelheld Patty Golsteijn, zorgt voor de organisatie. Maar niets is mogelijk zonder jouw hulp. Dus heb je nu al onwijs veel zin om mee te bouwen, denken en doen op woensdag 10 april 2013? Laat ons weten dat je erbij bent: schrijf je in!

Aanmelden graag via http://event.seats2meet.com/event/201/Durftevragen_Festival