Durftevragen + Twitter = sneller dan zaal vol experts

Durftevragen en Twitter hebben een gelukkig huwelijk gesloten. Niet voor niets staat dagelijks de hashtag #durftevragen in de top 5 van meest gebruikte tags in Nederland! De eenvoud van vragen wat je nodig hebt of wil weten combineert nu eenmaal goed met de snelheid en bereik dat je met Twitter hebt. Gemiddeld kijken dagelijks meer dan 10.000 mensen tweets na waarin #durftevragen tags staan en de kans is daardoor groot dat iemand wel het antwoord weet op je vraag.

Trendmatcher Willem Karssenberg heeft een alleraardigst praktijkvoorbeeld beschreven in zijn blog over hoe Twitter wint van een zaal vol IT Managers.

10 gedachten over “Durftevragen + Twitter = sneller dan zaal vol experts

  1. Pingback:uberVU - social comments

  2. Hoi, Zouden jullie mijn vraag ajb willen plaatsen op Twitter? Ik heb het natuurlijk zelf geprobeerd, maar zonder succes. (Ik ben onbekend met Twitter). Dit is hem: @#durftevragen Kan iemand ons helpen om in contact te komen met een Bollywood ster? Can anyone help us to contact a Bollywood star? – Mijn username is childrightnow. Bvd. Groeten,
    Michiel

  3. wie kan me helpen aub; ik heb net een twitter-account aangemaakt, nu wil ik een vraag stellen op #durftevragen maar hoe werkt dit??????

    groet Michel

  4. Pingback:HMertz.nl » Twitter Updates for 2010-02-09

  5. Ik denk er de laatste tijd heel sterk aan om, als coach geen vastgesteld tarief meer te vragen voor mijn diensten, maar de vraag aan de cliënt zelf te stellen: “Wat is deze coaching jou waard?” Heeft iemand hier met soortgelijke diensten ervaring in?

  6. Pingback:#durftevragen | Yellowdolphin

Gesloten voor reacties.