Durftevragen Nieuwjaarsboost in Seats2Meet

Omdat het wél kan.

Durftevragen Nieuwjaarsboost in Seats2Meet

11 januari 2010 Activiteiten van Durftevragen 1

Aanstaande zaterdag is het zover: de eerste Durftevragen Nieuwjaarsboost!

Met ruim 150 deelnemers, een inspirerende lezing van bedenker Nils Roemen,  een Durftevragen met alle aanwezigen (!); workshops in twitter, waardebepaling achteraf, WordPress-bloggen en slimmer werken; een Durftevragen-wand en natuurlijk Durftevragen-begeleiders die ieder sessies houden in kleine groepen. Dat vinden wij best wel een boost, zeker met het enthousiasme dat jullie deelnemers inbrengen. Na afloop is er een gezellige borrel met lekkere tunes van DJ Evert-Jan.

Die dag is, helemaal in onze huisstijl, op waardebepaling achteraf…

We zijn er heel blij mee dat we te gast zijn bij Seats2Meet in Utrecht.

Zaterdag 16 januari van 12.30 tot 17.00 uur + borrel… let op! Aanmelden voor de laatste plekjes doe je via de site van Mindz Geef je wens een impuls en sluit je aan bij de durftevragen-community. We hebben er veel zin in, hopelijk tot zaterdag!

Het durftevragen-team

Één antwoord

  1. […] nog steeds interessant is voor veel mensen. Daar komt nog eens bij dat ik afgelopen zaterdag bij de Durftevragen NieuwjaarsBoost in een workshop was over hoe te beginnen met Twitter, het viel mij op dat veel mensen dit toch nog […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *