Vergeet niet je dromen mee te nemen

Het jaar is bijna voorbij. Vorige week hadden wij onze laatste meeting van dit jaar met alle begeleiders. Er gebeurt zoveel rondom Durftevragen en er zijn zoveel plannen dat wij heel erg uitkijken naar 2010. De komende weken zullen we misschien wel even wat rustiger zijn hier, iets met kerst ofzo… maar we komen terug. Vol met nieuwe voornemens, plannen en wensen!

En toen we het daar over hadden.. over onze doelen, voornemens voor zowel Durftevragen als voor onszelf, realiseerden wij ons dat wij juist met Durftevragen kunnen helpen bij jullie goede voornemens! Zodat het niet alleen blijft bij mooie gedachten en ideeën, maar dat 2010 ook het jaar wordt om het te doen! Iedereen die dit jaar een Durftevragen heeft meegemaakt weet maar al te goed dat het wèl kan. Dat alles mogelijk is. Als je maar weet wat je wilt en Durftevragen. Dat hebben we in 2009 maar al te vaak mee mogen maken.

Daarom, op 16 januari 2010 organiseren wij het grote Durftevragen Nieuwjaarsboost event. Een feestje, het Durftevragen verhaal, successtories, workshops, ontmoeten, elkaar helpen! Wat een goed begin van het jaar.

kom je ook? vergeet niet je dromen mee te nemen
Je kunt je hier Inschrijven: http://www.mindz.com/events/Durftevragen_Nieuwjaarsboost/register

meer info: 
http://www.mindz.com/events/Durftevragen_Nieuwjaarsboost

1 gedachte over “Vergeet niet je dromen mee te nemen

 1. Heel goed initiatief om meteen met vragen stellen te beginnen in het jaar !
  Ik heb in verleden wel vaker met mijn dromen verwezenlijken in begin van jaar gewerkt, en dat werkt echt. Zeker door ze op te schrijven gebeurd er iets in je hersenen: wist je dat 15 % van mensen die een doel hebben 2 keer zoveel bereiken. Als je je doelen ook nog eens opschrijft is de kans 10 keer zo groot dat je bereikt wat je wilt. en wie wil dat nu niet. … schrijven dus…
  Zeker als je er met elkaar nog acties uit gaat halen op 16 januari , dan komt het wel lekker dichtbij:)
  tot de 16 de..
  ik wens jullie gele dromen toe ! (voor focus en zelfvertrouwen)
  groetjes Ingeborg van Meggelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *