Durftevragen Nieuwjaarsboost – 16 januari 2010

Omdat het wél kan.

Durftevragen Nieuwjaarsboost – 16 januari 2010

3 december 2009 Activiteiten van Durftevragen 1
Zaterdag 16 januari Allemaal zitten we vol goede voornemens Iedereen heeft nieuwjaarswensen, dromen en plannen En dus is het tijd voor de Durftevragen der Durftevragens! De Durftevragen Nieuwjaarsboost

Voor iedereen die Durftevragen een warm hart toedraagt Voor iedereen die voor het eerst kennis met Durftevragen wil maken En voor ons als Durftevragen-team omdat we nooit genoeg krijgen van al jullie bijzondere vragen

Wat maakt deze Durftevragen zo bijzonder?

We vertellen over de geschiedenis en de toekomst van Durftevragen We interviewen oud-deelnemers over hun bijzondere Durftevragen resultaten We stellen een grote Durftevragen vraag aan de hele zaal We doen kleine Durfevragen sessies in verschillende vormen Alle Durftevragen begeleiders zijn aanwezig

Dit jaar komen onze goede voornemens uit! Zaterdag 16 januari Van 13 tot 18 uur Bij Seats2meet Utrecht Met afsluitende borrel

Waardebepaling achteraf De waarde bepaal jij. Wij werken met waarde bepaling achteraf, een vergoeding voor de door ons toegevoegde waarde. Durf te geven. Mocht je na afloop van Durftevragen dus de waarde zien en een bijdrage willen leveren, dan kan dat ter plekke of door ons te vragen om een factuur.

Wij vinden het fantastisch dat Seats2meet geheel in stijl ook heeft gekozen voor het beschikbaar stellen van hun ruimte,  op basis van waardebepaling achteraf. En wij danken MIndz voor deze Event Plaza.

Inschrijven Je kunt je hier inschrijven voor de nieuwjaarsboost. http://www.mindz.com/events/Durftevragen_Nieuwjaarsboost/register

Voorpret Als je wilt twitteren over dit event dan kan dat met Twitterhashtag #durftevragennb Als je wilt verbinden met de andere Durftevragen deelnemers dan kan dat op de Durftevragen Mindz plaza! Wijs vooral ook anderen op dit event, of zet deze tekst op je blog. Hoe gaaf is het als we hier straks met een enorme groep een aantal bergen gaan verzetten.

Als je vragen hebt dan kan je ons mailen op info@durftevragen.com

Hopelijk tot de 16e! Lisa, Jan Peter, Sander, Walter,  Nils en Fanny

Één antwoord

  1. mandy beekman schreef:

    Geinspireerde grafisch vormgever/artdirector gezocht om samen met mij een digitale presentatie te maken voor uitgevers van een vernieuwend, photoshopvrij publiekstijdschrift: VRIJ! -onverbloemd magazine – blad over liefde, intimiteit, relatie en seks. Wie wil op korte termijn wat tijd en creativiteit investeren (teksten en beelden liggen klaar) en mij ondersteunen om VRIJ! in najaar 2010 in de winkels te krijgen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *