Trots op toffe locatie

Een van de leuke dingen van Durftevragen is dat er met het groeien van het aantal begeleiders ook steeds nieuwe ideeen, locaties en waarde wordt toegevoegd. Marlies Zijlstra organiseerde al eerder een Durftevragen in Norg. Inmiddels is ze aan de laatste stap van de opleiding tot begeleider bezig. Dit betekent dat Marlies zelf een Durftevragen organiseert en verzorgt op 8 december in Zwolle.
Daarmee heeft Marlies een primeur want het is de eerste Durftevragen in Zwolle. En de locatie is ook al erg inspirerend.
We zitten hiervoor in het Atelier van de kunstenares Trudy Duits. Ik denk dat we hiermee weer een bijzonder inspirerende locatie mogen gebruiken. Er zijn nog een paar plaatsen vrij voor deze Durftevragen dus als je erbij wilt zijn kun je je hier inschrijven.

atelier van Trudy Duits:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *